Selecteer een pagina

Advocaten

Een professionele & persoonlijke aanpak

Bij ons zijn cliënten geen nummers en garandeert een persoonlijke aanpak de professionele behandeling van uw dossier.

Van begin tot einde wordt u krachtdadig bijgestaan, of het nu gaat om onderhandelingen dan wel om een procedure. Voor alle plichten die we vervullen worden duidelijke afspraken over onze erelonen en kosten gemaakt.

Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Jan De Nef

Jan De Nef studeerde rechten in Antwerpen en aan de University of Sussex (Verenigd Koninkrijk), waarna hij in 1996 het kantoor van Mter. Leo van Humbeeck vervoegde. Hij bleef trouw medewerker van zijn patroon tot deze in 2007 de Balie verliet.

Hij heeft ervaring en deskundigheid opgebouwd in een veelzijdige advocatenpraktijk, waarin de nadruk ligt op aansprakelijkheidsrecht (contractueel en buitencontractueel, bouwrecht), verzekeringsrecht, handelsrecht, strafrecht en familierecht. Tot zijn cliënteel behoren verzekeraars, KMO’s en particulieren.

Muriel Dal

Muriel Dal studeerde rechten in Antwerpen (UFSIA – kandidaatsdiploma 1993) en Leuven (KUL), behaalde haar diploma van licenciaat in de rechten in juli 1996 en trad datzelfde jaar toe tot de balie van Antwerpen.

Zij vervolmaakte haar kennis tijdens haar stage in diverse rechtstakken, en in het bijzonder in het burgerlijk recht in al zijn facetten (verbintenissenrecht, aansprakelijkheidsrecht, familierecht) en in het strafrecht.

Hilde Meulders

Hilde Meulders behaalde haar rechtendiploma aan de universiteit te Antwerpen en behaalde tevens de Magister Juris titel (LL.M.) aan de Trierer Universität te Trier (Duitsland).

Zij startte als stagiaire aan de Antwerpse balie in 1997 onder de vleugels van Mr. Guy HUYGHE om in 2002 het kantoor van Mr. Joris VERCRAEYE te vervoegen.

hilde@meulderslaw.be | 03/237 43 10 | 0473/982 291

Bert Vrelust

Bert VRELUST behaalde het diploma van Master in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen in 2009.

Het jaar daarop verbreedde hij met name zijn strafrechtelijke en criminologische kennis in een Master-na-Masteropleiding aan de Universiteit Gent.

bert@vrelustlaw.be | 03/237 43 10

Bianca Verhaegen

Sedert oktober 2013 ondersteunt Bianca Verhaegen het kantoor op administratief en boekhoudkundig niveau.

Zij ontvangt het cliënteel en is vaak een eerste aanspreekpunt.

Alexander devroe

Alexander Devroe (°1994) vatte zijn rechtenstudie aan in 2012 aan de KU Leuven, waar hij al snel een brede interesse ontwikkelde in het privaatrecht en al haar aspecten.

Na het behalen van zijn bachelordiploma, specialiseerde hij zich tijdens zijn masteropleiding in het privaat- en economisch recht.

alexander@deneflaw.be
Tel : 03/237 43 10
Fax : 03/237 66 55

Wenst u meer informatie?

Een persoonlijk gesprek is daarvoor de meest geschikte manier. Zo krijgt uw probleem de aandacht dat het verdient en blijft de discretie waaraan we veel belang hechten gewaarborgd. 

U kan dan ook steeds telefonisch een afspraak maken of ons contacteren via e-mail of het contactformulier.

Edward Pecherstraat 34-36,
2000 Antwerpen

Telefoon kantoor: 03 237 43 10
Muriel Dal: 03 440 97 57
Fax:
03 237 66 55

De contactgegevens van onze advocaten vindt u hier