Selecteer een pagina
Advocatenkantoor

De NEF – Dal – Meulders & Vrelust

Bert Vrelust

Bert VRELUST behaalde het diploma van Master in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen in 2009.

Het jaar daarop verbreedde hij met name zijn strafrechtelijke en criminologische kennis in een Master-na-Masteropleiding aan de Universiteit Gent.

bert@vrelustlaw.be
03/237 43 10

Bert legde zich in zijn studiejaren naast het strafrecht vooral toe op het buitencontractueel aansprakelijkheidsrecht en het verbintenissenrecht. Bert VRELUST schreef o.m. een verhandeling over de aansprakelijkheid voor dieren en thesissen over het vermoeden van onschuld en slachtofferrechten.

Hij liep stages bij het Hof Van Beroep te Antwerpen en het Parket van de Procureurs des Konings te Mechelen. Op 1 september 2010 legde Bert VRELUST de eed af aan de Antwerpse Balie met als patroon Mter. Jan DE NEF. Ook na zijn stage bleef hij het kantoor trouw. In 2012 nam Bert VRELUST deel aan pleitwedstrijd Ridder René Victor te Antwerpen.

In zijn dagelijkse praktijk ligt de nadruk op aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht (met bijzondere interesse voor het verkeersrecht), strafrecht en algemeen burgerlijk en handelsrecht.
Hij is sedert 2010 lid van de verzekeringsjuristen.

Bert VRELUST gelooft in de kracht van het pleidooi en pleit op regelmatige basis, met veel enthousiasme en oog voor detail, dossiers voor verschillende rechtscolleges.

Wenst u meer informatie?

Een persoonlijk gesprek is daarvoor de meest geschikte manier. Zo krijgt uw probleem de aandacht dat het verdient en blijft de discretie waaraan we veel belang hechten gewaarborgd. 

U kan dan ook steeds telefonisch een afspraak maken of ons contacteren via e-mail of het contactformulier.

Edward Pecherstraat 34-36,
2000 Antwerpen

Telefoon kantoor: 03 237 43 10
Muriel Dal: 03 440 97 57
Fax:
03 237 66 55

De contactgegevens van onze advocaten vindt u hier